GYERMEK SZEMVIZSGÁLAT OPTIKÁNKBAN!

Üzletünk szemvizsgálati rendelője új eszközzel bővült: egy német gyártmányú Plusoptix videóskiaszkóppal. Ez a műszer alkalmas csecsemők és kisgyermekek fénytörésének tájékozódó jellegű meghatározására.

A vizsgálat során a gyermek a szülő ölében ül. Az eszköz kb. 1 méter távolságból 20mp alatt videofelvételt készít. A mérőberendezésen egy mosolygós ábra látható, mely a mérés közben hangot ad ki. A két szemet egyszerre méri, pupillatágítás nélkül.

A készülék alkalmas a fénytörési hibák (rövidlátás , távollátás, asztigmia) kimutatására ill. a kancsalság és a következményes tompalátás korai felismerésére. A fénytörési hibák manifeszt (nyilvánvaló) részét képes csak kimutatni. Orvosunk, amennyiben szükséges, ezek után elvégzi a pulpilla tágításos vizsgálatot is.

Szakorvosunk minden kedden 16-18.30 ig rendel optikánkban, így kulturált körülmények között egyszerre lebonyolítható a szemvizsgálat, a szemüvegkeret, valamint a lencse kiválasztása és annak elkészítése. Telefonon is fogadjuk a bejelentkezéseket, vagy weboldalunkon a Foglalás most gombra kattintva is lehetséges.

By |2018-11-22T18:46:09+00:00november 22nd, 2018|Akciók| GYERMEK SZEMVIZSGÁLAT OPTIKÁNKBAN! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva